Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Predstavujeme: Dräger Alcotest 6820

Pokračujeme v sérii článkov, v ktorých si postupne predstavujeme alkohol testery obľúbenej značky Dräger. Postupne sme sa bližšie pozreli na beznáustkový Dräger Alcotest 5000, spoľahlivý osobný alkohol tester Dräger Alcotest 3820 a jeho modernú náhradu Dräger Alcotest 4000. Ďalej to bol firemný alkohol tester Dräger Alcotest 5820 a jeho najnovšia verzia, Dräger Alcotest 6000 (vyrábaná v dvoch variantoch). Teraz sa bližšie pozrieme na profesionálny alkohol tester Dräger Alcotest 6820. Treba podotknúť, že Alcotest 6820 sa dá využívať aj ako dôkazný alkohol tester pre vyvodzovanie pracovno-právnych dôsledkov.

Dräger Alcotest 6820 je nástupcom kedysi veľmi obľúbeného modelu Dräger Alcotest 6810. Má pevnejšiu stavbu tela ako ostatné testery tejto značky, no nie je tak veľký a robustný ako Dräger Alcotest 7510. Napriek svojej komplexnosti si uchováva intuitívne ovládanie skrz tri tlačidlá. Tlačidlá so symbolmi šípok slúžia na pohybovanie sa v menu. Tlačidlo OK slúži na potvrdenie vybranej položky v menu, prípadne spustenie dychovej skúšky.

Odporúčaný počet meraní zariadenia v priebehu týždňa je okolo 500 meraní a ponúka pamäť až pre 5000 vykonaných dychových skúšok. Vnútro alkohol testera je vybavené presným 1/4" senzorom. Senzor s týmito parametrami vylučuje možnosť zareagovania na inú substanciu ako alkohol. Prístroj disponuje rozsahom merania až do 5,00‰ a prevádzková teplota sa pohybuje od -5°C až do +50°C.

Náustky pre Dräger Alcotest 6820 využívajú systém „Slide´n´click“. Špeciálne tvarovaný náustok je možné nasadiť dokonca i v tme. Jedinečný úchyt na spodnej strane náustka zabraňuje kontaktu pier so zariadením, čím zaručuje vysoké hygienické štandardy.

drager-alcotest-6820-2-gallery

Dräger Alcotest 6820 sa dodáva v pevnom plastovom kufríku, kde okrem samotného testera nájdete i trojicu originálnych náustkov a šnúrku na ruku. Dräger Alcotest 6820 je dostupný aj ako Full Kit. Zariadenie dostanete so všetkým, čo potrebujete na ľahký priebeh vykonávania väčšieho množstva dychových skúšok a ich archiváciu. V balení Full Kit sa nachádza i mobilná tlačiareň, ktorá je jednoducho prepojiteľná s testerom, čiže okamžite viete vytlačiť výsledky meraní.

Dräger Alcotest 6820 nájdete aj v našej ponuke. Ak vás zaujal, môžete sa pozrieť na detailnejšie technické špecifikácie v popise produktu. Na záver si môžete pozrieť video, ktoré vám ešte viac ukáže výhody alkohol testera Dräger Alcotest 6820.