Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Predstavujeme: Dräger Alcotest 5820

Pokračujeme v sérii článkov, v ktorých si predstavujeme alkohol testery značky Dräger. Už sme si predstavili beznáustkový alkohol tester Dräger Alcotest 5000 a výkonný osobný alkohol tester Dräger Alcotest 3820. Dnes sa bližšie pozrieme na kvalitný Dräger Alcotest 5820 z kategórie firemných.

Dräger Alcotest 5820 je moderný a odolný alkohol tester určený pre väčší počet meraní. Týždenne zvládne až 300 meraní. Vďaka tomu je z neho vynikajúci pomocník pri pravidelných kontrolách hlavne pre firmy s väčším počtom zamestnancov. Tester ponúka pamäť pre posledných 100 meraní.

Vo svojom vnútri ukrýva Dräger Alcotest 5820 osvedčený a moderný elektrochemický senzor Dräger. Senzor spĺňa najvyššie očakávania a o jeho presnosti a spoľahlivosti nie je pochýb. Presnú analýzu dychovej skúšky vykonáva v širokom teplotnom rozsahu: od -5°C do +50°C. Zariadenie ponúka aktívny (s použitím náustka) a pasívny režim (bez použitia náustka).

Náustok s označením „Slide´n´click“ je vhodný nielen pre Alcotest 5820, ale aj pre iné modely alkohol testerov značky Dräger. Náustok sa vyznačuje vysokými hygienickými štandardmi. Špeciálny úchyt zabraňuje dotyku pier so zariadením. Ten taktiež funguje ako pomôcka pre rýchle a jednoduché vybratie z alkohol testera. Vďaka jeho šikovnému dizajnu nie je problém náustok nasadiť dokonca i v tme.

Aj napriek prítomnosti troch ovládacích tlačidiel je ovládanie stále jednoduché, rovnako ako v prípade jednotlačidlových alkohol testerov značky Dräger. Všetky úkony ohľadom vykonávania dychovej skúšky sú sprostredkované iba stredným tlačidlom OK. Tlačidlá so šípkami slúžia pre vstup do Menu a pohybovanie sa v ňom.

Rozsah merania tohto zariadenia je tiež skutočne veľký – až do 5,00‰. O napájanie zariadenia sa stará veľkokapacitná alkalická batéria CR123A. S ňou zvládnete okolo 1500 meraní bez potreby jej výmeny.

5820pravanahlad

Dräger Alcotest 5820 dodávame v pevnom plastovom kufríku pre bezpečný prenos zariadenia. V ňom nájdete okrem samotného testera aj 3 kusy spomínaného druhu náustka „Slide n´click“ a šnúrku na ruku pre bezpečnejšiu manipuláciu.

Dräger Alcotest 5820 nájdete aj v našej ponuke. Ak vás zaujal, môžete sa pozrieť aj na detailnejšie technické špecifikácie v popise produktu. Na záver si môžete pozrieť video, ktoré vám ešte viac ukáže výhody alkohol testera Dräger Alcotest 5820.