Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Predstavujeme: Dräger Alcotest 3820

Prinášame ďalší článok, v ktorom si povieme niečo viac ohľadom alkohol testerov značky Dräger. Dnes si predstavíme kvalitný osobný alkohol tester Dräger Alcotest 3820.

Dräger Alcotest 3820 je technologicky najvyspelejší tester v kategórii osobných alkohol testerov. Toto zariadenie je síce najmenší alkohol tester, ktorý výrobca Dräger ponúka, ale aj napriek tomu využíva senzor, ktorý sa v niektorých krajinách používa v policajných testeroch. Odporúčaný počet meraní za týždeň je až 100 meraní, čo je bezkonkurenčne najviac meraní v priebehu týždňa, ktoré môže osobný alkohol tester ponúknuť.

Okrem stabilného a kvalitného senzora má i ďalšie vlastnosti, ktoré spadajú skôr do vyššej kategórie. Rozsah merania má od 0,00 až do 5,00 ‰. Taktiež výdrž batérie je nadpriemerná. Dräger Alcotest 3820 má vstavanú batériu, ktorú netreba nabíjať. Jej životnosť je cca 1 500 meraní, čo je pri osobnom alkohol testeri naozaj veľká životnosť. Tester sa v prípade neaktivity sám vypne.

Náustky majú unikátny a špecifický tvar, ktorý zabezpečuje precízne nasmerovanie dychu do testera. Vzduchový kanálik prístroja privádza iba potrebnú (malú) vzorku k analýze. V zariadení neostáva žiaden zbytkový alkohol. Náustok sa aj napriek svojmu tvaru nasadzuje jednoducho. Každý náustok je hygienicky zabalený.

Alkohol tester si uchováva vlastnosti intuitívneho a jednoduchého ovládania, obdobne ako ostatné testery značky Dräger. Ovládanie prístroja aj pohybovanie sa v menu zvládnete iba jediným tlačidlom. Softvér testera ponúka viacero jazykových mutácií, medzi nimi samozrejme nájdete aj slovenský jazyk.

sprislusenstvom

Tento konkrétny produkt sa taktiež môže pýšiť ocenením Red Dot Design Award pre rok 2016. Toto ocenenie sa udeľuje produktom, ktoré ohromili svojím prevedením a prezentáciou – a teda dizajnom.

Dräger Alcotest 3820 nájdete aj v našej ponuke. Ak vás zaujal, môžete sa pozrieť aj na detailnejšie technické špecifikácie v popise produktu. Na záver si môžete pozrieť video, ktoré vám ešte viac ukáže výhody alkohol testera Dräger Alcotest 3820.