Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Servis alkoholtesterov

Potrebujete opraviť alkohol tester? Obráťte sa na nás!

 

Okrem pravidelnej kalibrácie sa môže stať, že Váš alkohol tester bude vyžadovať aj plnohodnotný servis/opravu.

 

Senzor

Najčastejšie sa problém s alkohol testerom týka senzora, ktorý je srdcom každého takéhoto prístroja. V procese kalibrovania je senzor opätovne nastavený, čo väčšinou problém vyrieši. Ale aj tu ide o elektronickú súčiastku, ktorá sa môže pokaziť. V tomto prípade už je servis jediným riešením. Zhodnotenie poškodenia senzora a návrh možností riešenia je už úloha pre profesionála. V prípade, že alkohol tester pri zistení problému s meraním pošlete k nám, poškodenie senzora Vám ihneď zistíme a zabezpečíme, aby sa Vášmu prístroju dostalo tej najlepšej možnej starostlivosti.

 IMG_5635

Elektronické súčiastky

Samozrejme okrem samotného senzora obsahuje Váš alkohol tester množstvo ďalších elektronických súčiastok, ktoré zabezpečujú jeho fungovanie. Displej je tou najviditeľnejšou, ale vo vnútri je ukrytá pumpa, rôzne odpory, plošné spoje, vnútorné batérie a káble. Všetko toto sa môže postupom času poškodiť. Jediným riešením je, ako inak, profesionálny servis.

 IMG_5634

Ďalšie súčasti alkohol testera

Servisným zásahom vieme vyriešiť nielen problémy elektronických súčiastok, ale aj rôzne poškodenia mechanickej povahy. Ide o súčasti, ktoré tvoria či už samotné šasi, alebo sa starajú o chod alkohol testera zvnútra. Úchyty, držiaky a hadičky sú iba niektoré z nich. Aj tá najkvalitnejšia súčiastka sa niekedy môže odlomiť, prasknúť alebo sa uvoľniť. Naši servisní technici sú tu na to, aby zistili, čo sa stalo a ako to vyriešiť. Niektoré časti sa dajú opraviť, iné vymeniť.

 

Nechajte si poradiť

Ak Váš alkohol tester prestal fungovať, alebo sa Vám iba nezdá jeho „výkon“ v poriadku, pošlite ho k nám na kontrolu. Vykonávame servis všetkých alkohol testerov, ktoré predávame, a aj niektorých ďalších. To sa týka aj profesionálnych prístrojov značiek Alcoquant 6020 a Dräger 7510 (výmena vnútornej batérie, výmena palivovej pumpy, výmena senzora a displeja), ktoré používajú napríklad aj slovenské policajné zložky. Stačí Váš alkohol tester poslať na adresu nášho servisu:

VLan s.r.o.

Moyzesova 4/A

902 01 Pezinok