Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Predstavujeme: Dräger Alcotest 6000

Dovoľte, aby sme vám predstavili novinku Dräger Alcotest 6000, ktorá nahrádza overený alkohol tester Alcotest 5820. Nový model je ponúkaný v dvoch prevedeniach – s Bluetooth modulom a bez neho. Bluetooth modul slúži na pripojenie zariadenia k novej Dräger Bluetooth tlačiarni. Ak chcete vedieť, aké ďalšie vylepšenia v sebe skrýva táto novinka, čítajte ďalej.

Podobne ako jeho predchodca, i Dräger Alcotest 6000 sa radí do kategórie firemných testerov. Odporúčaný počet meraní v priebehu týždňa je až 300. Zaujímavá je aj pamäť meraní. Zatiaľ, čo pri zariadení Alcotest 5820 slúžila pamäť iba pre 100 posledných meraní, Alcotest 6000 sa môže pýšiť pamäťou až pre 500 vykonaných testov. S veľkokapacitnou batériou typu CR123A dokážete vykonať cca 1500 meraní.

Ako sme už spomínali, najväčšou devízou zariadenia je práve Bluetooth modul. Vďaka nemu ho viete spárovať s novou tlačiarňou Dräger Mobile Printer BT a vytlačiť výsledky z meraní. Momentálne je táto tlačiareň využiteľná iba pre tento konkrétny typ alkohol testera. V budúcnosti by mala cez Bluetooth rozhranie fungovať i s ďalšími výrobkami od spoločnosti Dräger.

Dizajnovo sa zariadenie od svojho predchodcu veľmi nelíši. Na prednej časti sa nachádza dlhšia ochranná fólia, čo opticky zariadenie mierne zväčšuje, no rozmery ostávajú rovnaké. Ako príslušenstvo je prístroj dodávaný i s pevnou šnúrkou na ruku a trojicou náustkov.

Náustky fungujú na princípe Slide´n´click. To znamená, že náustok sa veľmi jednoducho nasadzuje a vďaka jednoduchému tvaru to dokážete i v tme. Špeciálna dištančná vložka na náustku nedovoľuje dotyk pier testovanej osoby s telom zariadenia.

a6000 (4)

Dräger Alcotest 6000 v sebe zachováva všetky výborné vlastnosti spoľahlivého alkohol testera Dräger Alcotest 5820. K presnosti, rozsahu merania, či intuitívnemu ovládaniu pridáva rozsiahlu pamäť pre výsledky z meraní a Bluetooth modul.

Túto novinku nájdete aj v našej ponuke a ak vás zaujala, môžete sa pozrieť aj na detailnejšie technické špecifikácie v popise produktu.