Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Drogový tester spoločnosti Dräger

V roku 2008 opätovne posunula spoločnosť Drägerwerk AG & Co. KGaA technologické hranice. Na trh prišli s novinkou – DrugTest 5000.

Dräger DrugTest5000 je v podstate prvý komplexný testovací systém, ktorý pracuje so vzorkami slín. V priebehu niekoľkých minút prístroj odhalí, či testovaná osoba berie drogy a aké to konkrétne sú. Samotný test je jednoduchý, hygienický a diskrétny.

Kompletný systém sa skladá z dvoch častí: z testovacej sady (DrugTest 5000 Test Kit) a z analyzátoru. Vďaka svojej jednoduchosti je s obľubou používaný policajnými jednotkami (pri dopravných kontrolách) na pohotovosti a taktiež sa využíva aj v rehabilitačných zariadeniach pre liečbu drogovo závislých.

Najväčšej obľube sa Dräger DrugTest 5000 teší v Kanade, kde je používaný policajnými jednotkami ako dôkazný prístroj pri trestnoprávnych konaniach. Tester je vhodný aj pre používanie v teréne, keďže toto zariadenie je plne automatizované a dá sa bezproblémovo dobíjať. Taktiež má funkciu regulácie teploty a zabezpečuje optimálny výkon v širokom rozsahu poveternostných podmienok. Dräger DrugTest 5000 prešiel technologickými vylepšeniami a bezproblémovo dokáže fungovať aj v klimaticky chladnejších krajinách ako je napríklad Nórsko, Rusko alebo aj Poľsko. Okrem Kanady je vo väčšej miere používaný aj v Anglicku, Austrálii a aj vo viacerých krajinách Európy.

Používanie tohto prístroja ukazuje že spoločnosť Drägerwerk AG & Co. KGaA vyrobila veľmi presný a spoľahlivý produkt, keďže výsledky sú veľmi porovnateľné s výsledkami z krvných testov.

 

A ešte si pokojne pozrite video o piatich veciach, ktoré by ste mali vedieť o Dräger DrugTest 5000: