Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Alkohol testery – koronavírus

Vzhľadom na zaznamenané prípady na koronavírusu na Slovensku je potrebné dbať na preventívne nariadenia. Pre používanie alkohol testera a vykonávania dychovej skúšky odporúčame dodržiavať taktiež preventívne opatrenie. Ide o používanie samostatne balených náustkov. Originálne náustky sú balené samostatne vždy, pri náhradách si treba vybrať samostatne balené náustky. V prípade potreby vykonávania dychovej skúšky vo firme so zamestnancami má pri tejto možnosti každý zamestnanec rozbaliť si náustok, ktorý použije iba on. V tomto prípade je istota, že náustok nebol použitý niekým iným a ani sa ho nikto pred ním nedotkol.

V prípadoch používania osobných alkohol testerov (iba pre vlastné použitie) taktiež odporúčame samostatne balené náustky. Osobný alkohol tester je vo veľkej miere používaný medzi rodinou a kamarátmi, kde sa na hygienu veľký dôraz nekladie. V prípade používania osobného alkohol testeru dvoma a viacerými ľuďmi preto odporúčame používanie týchto samostatne balených náustkov.

naustky-samostatne

Tiež vás chceme informovať, že aj my sme sa rozhodli prijať základné opatrenia na ochranu našich zákazníkov, ako aj zamestnancov. V súvislosti s koronavírusom nebude osobný odber pri predaji až do odvolania možný. V prípade kalibrácií vás chceme požiadať, aby ste nám dané testery posielali. Vzhľadom na hlásené problémy s doručovaním zásielok poštou Vás prosíme o posielanie testerov určených na kalibráciu kuriérom. Taktiež osobný odber pri kalibráciách nie je možný a všetky nakalibrované alkohol testery posielame naspäť kuriérskou službou.

Ďakujeme za pochopenie a želáme veľa zdravia!